Νέα

      Γιώργος Παπανδρέου Δήλωση τώρα: Αποφασίζουμε την επόμενη Κυριακή για το μέλλον της παράταξης

      Απογοήτευση κυριάρχησε στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιτελείς του πρώην πρωην πρωθυπουργού συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα στο στρατηγείο της Λένορμαν και παρακολούθησαν τη ροή των αποτελεσμάτων με κομμένη την ανάσα.

      Η απογοήτευση και η έκπληξη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το πώς ο Νίκος Ανδρουλάκης κατάφερε να έχει τόσο ευρύ προβάδισμα. Πολλώ δε μάλλον όταν μέχρι τις 5-6 το απόγευμα εκτιμούσαν ότι ο Γ. Παπανδρέου θα κόψει πρώτος το νήμα και μάλιστα με διαφορά.

      Το πρώτο σοκ ήρθε με την ανακοίνωση των πρώτων ενσωματωμένων αποτελεσμάτων που έδειχναν τον Ν. Ανδρουλάκη να είναι πρώτος με 40%. Παρότι το ποσοστό έπεφτε σταδιακά, αναγνώριζαν ότι η πρωτιά του Ανδρουλάκη είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί. Ωστόσο εξέφραζαν την πεποίθηση ότι ο Γ. Παπανδρέου θα είναι στο β’ γύρο και θα επικρατήσει του Α. Λοβέρδου. Για την ώρα αναμένουν περαιτέρω ενσωμάτωση Αττικής, Αχαΐας και Κρήτης για να έχουν πληρέστερη εικόνα.

      Hi, I’m admin